Duguláselhárítás V. kerület

Gyorszolgálat éjjel, nappal V. kerület Belváros SOS. Ügyeletünk a nap 24 órájában fogadja hívását és azonnal megkezdjük a segítség megszervezését. Minden felszereléssel rendelkezünk, amelyre a munka során szükség lehet. Woma nagynyomású mosóval ki tudjuk fertőtleníteni, takarítani a csatornahálózatot. A csatorna kamerával pedig be tudjuk határolni a dugulás helyét és okát.

Szakszerű duguláselhárítás garanciával Önnek!

Mitől dugulhat el a csatorna?

A csatornák dugulása is általában azért szokott bekövetkezni, mert elfogy a folyadék lendülete, és valahol valami megakad. Ha derékszögű idom van a csatornában, akkor ott jelentősen veszít a lendületből a lefolyó anyag, sőt akár meg is torpanhat, átmeneti feltorlódást okozva. A másik véglet amikor hosszan nagyon kis eséssel vezetik el a csatornát, ez általában akkor szokott előfordulni, amikor messziről kell elvezetni a szennyvizet a fő gyűjtőcsatornáig, és nincs meg a megfelelő szintkülönbség. Ha megvan a megfelelő esés, és gyakran használják, akkor ez sem okoz problémát. A probléma akkor jelentkezik, ha hosszú ideig nem modul benne a víz (például nyaralókban) vagy a csatorna a talajszint közelében van, akkor be tud fagyni. Az erős gyökerek keresik a víz jelenlétét a talajban. Ha érzékelik valahonnan a nedvességet akkor abba az irányba nőnek. Ez okozza az un: gyökér benövést. A növény gyökere behatol a csatornába, mert vizet szeretne. Közben akár szét is repesztheti a cső falát, és egy idő után dugulást okoz.

Mennyibe kerül a duguláselhárítás?

Legyen szó fürdőszobai lefolyókról, padlóösszefolyóról, zuhanytálca szifonról, vagy mosdó dugulásról, segítünk a probléma okának megtalálásában, és a dugulás megszüntetésében. Ha az otthoni duguláselhárítási praktikák nem hoznak eredményt, akkor szakszerű módszereinkkel megszűnik a probléma, és akár évekre elfelejtheti, hogy valaha volt dugulás.

Mivel nem ismerjük a helyszínt, és sokszor a bejelentő sem tudja, hogy mi a hiba csak a dugulás tüneteit látja, ezért fix árat mondani egy dugulás elhárításra felelőtlenség. Hívjon bennünket, mondja el, hogy mikor hova kellene mennünk, milyen hibát tapasztal és ez alapján árajánlatot adunk a munkára.

Ha megtörtén a baj eldugult a csővezeték, WC vagy mosdó, akkor kérjen segítséget tőlünk.

Duguláselhárítás Budapest V. kerület

Milyen információkra lesz szükségünk?

Ha felhív bennünket ezekre a kérdésekre jó ha tudja a választ

 • Mik a tünetek? (visszafolyik a víz, csatorna szag van, visszabugyog a szennyvíz stb.)
 • Volt-e valamilyen előzménye a problémának? (beleesett-e valami a WC-be stb.)
 • Hol található az ingatlan, ahol a dugulás történt?
 • Milyen az ingatlan szerkezete (családi ház, panel társasház stb.)
 • Hol, melyik helységben történt a dugulás?

Ha telefonál, ügyeletes munkatársunk elmondja a várható költségeket, és indulunk elhárítani a hibát.

 

Mitől lesz csatorna szag a lakásban?

A szagot általában a szifonokban, illetve a csőrendszerben kialakított ívekben megálló kis vízoszlop zárja le. A vízréteg megakadályozza, hogy a csőrendszerből visszaáramoljon a szag a lakásba. Ha visszajön a szag a csatornából, az a bűzzárás hiánya szokott lenni. Ha szennyvíz szagot érzünk az vagy a vízréteg kiszáradása lehet (mondjuk nyaralókban több hét után nyáron hamar kiszáradnak a szifonok) vagy dugulás van valahol, és bugyborékoló hanggal közlekedik a levegő a csövekben. Régi házakban elő szokott fordulni, hogy viharos szélnél visszajön a szag, mert nincs bűzelzárás, és például a ház ereszcsatornája bele van kötve a szennyvíz hálózatba. Ilyenkor a szélnyomás átlökheti a szifonban lévő vizet és ilyenkor a bűz is visszaáramlik.

Woma mosó

A dugulást kétféle úton lehet megszüntetni, vagy mechanikusan kiszedjük a torlódást okozó tárgyat, vagy segítünk abban, hogy tovább menjen a szennyvízcsőben. A nagy teljesítményű duguláselhárító gépeket abból a célból fejlesztették ki, hogy a feltorlódott akadályokat el tudjuk távolítani az áramló szennyvíz útjából. Tulajdonképpen ez a duguláselhárítás lényege. A feltorlódott akadályt, megakadt tárgyat pedig először meg kell találni, utána pedig el kell távolítani úgy, hogy ne sérüljön a csőrendszer. Ebben segít a Woma mosó amelyik nagy sebességgel tisztítja meg a csövek falát, és szünteti meg  a dugulást.

Duguláselhárítás Budapesten, és Pest megye egész területén éjjel nappal non stop.

Duguláselhárítás szolgáltatások Budapest

 • Mosogató dugulás elhárítás, mosogató szifon tisztítás.
 • Mosdó duguláselhárítás.
 • Padlóösszefolyó dugulás megszüntetése, tisztítás.
 • Zuhanyzó lefolyó tisztítás, dugulást okozó tárgyak eltávolítása bontás nélkül.
 • Beltéri lefolyók tisztítása, fertőtlenítése.
 • WC duguláselhárítás 100% garanciával. Eldugult a wc? Hívjon és kitisztítjuk!
 • Woma duguláselhárítás csatornatisztítás, csővezeték átmosás.
 • Kamerás csatorna és csőhálózat vizsgálat.
 • Csatorna tisztítás, kipucoljuk csatornáját, hogy újra szabadon áramolhasson benne a víz.
 • Esővíz elvezetők kitisztítása.
 • Csőhálózat, szennyvíz hálózat átmosása, a lerakódások megszüntetése.
 • Mosógép dugulás elhárítása, mosógép vízszűrő tisztítás.
 • Szennyvízcső rendszerek tisztítása, átmosása.
 • Csatornatisztítás. Fertőtlenítés

Budapest I. kerület Krisztinaváros, Tabán II. kerület Rózsadomb, Hűvösvölgy, III. kerület Óbuda, Óbudaisziget, Békásmegyer, IV. kerület Újpest, V. kerület Belváros, Lipótváros, VI. kerület Terézváros, VII. kerület Erzsébetváros, VIII. kerület Józsefváros, IX. kerület Ferencváros, X. kerület Kőbánya, XI. kerület Kelenföld, XII. kerület Hegyvidék, XIII. kerület Angyalföld, XIV. kerület Zugló, XV. kerület Újpalota, Rákospalota, Pestújhely, XVI. kerület Árpádföld, Mátyásföld, XVII. kerület Rákosmente, Rákoskeresztúr, Rákoscsaba, XVIII. kerület Pestszentlőrinc, Pestszentimre, XIX. kerület Kispest, XX. kerület Pesterzsébet, XXI. kerület Csepel, XXII. kerület Budafok, Háros, csatorna mosó XXIII. kerület Soroksár.

Duguláselhárítás Budapest V. kerület Belváros Fővám tér ★ Károly körút ★ Eötvös tér ★ Aulich utca ★ Kéményseprő utca ★ Vadász utca ★ Kecskeméti utca ★ Hild tér ★ Havas utca ★ Szarka utca ★ Só utca ★ Egyetem tér ★ Belgrád rakpart ★ Garibaldi köz ★ Vigyázó Ferenc utca ★ Akadémia utca ★ Cukor utca ★ Kossuth Lajos tér ★ Kiss Ernő utca ★ Vigadó utca ★ Vértanuk tere ★ Kozma Ferenc utca ★ József nádor tér ★ Fehérhajó utca ★ Zoltán utca ★ Szabadság tér ★ Képíró utca ★ Henszlmann Imre utca ★ Reáltanoda utca ★ Galamb utca ★ Kristóf tér ★ Nagy Ignác utca ★ Párizsi utca ★ Szent István körút ★ Molnár utca ★ Szent István krt. ★ Haris köz ★ Sas utca ★ Sütő utca ★ Bank utca ★ Szép utca ★ Curia utca ★ Szemere utca ★ Vámház körút ★ Kígyó utca ★ Vitkovics Mihály utca ★  ★ Podmaniczky Frigyes tér ★ Szent István tér ★ Vármegye utca ★ Múzeum krt. ★ Harmincad utca ★ Kálvin tér ★ Honvéd utca ★ Bihari János utca ★ Bécsi utca ★ Múzeum körút ★ Duna utca ★ Károly krt. ★ Kálmán Imre utca ★ Szivárvány köz ★ Aranykéz utca ★ Perczel Mór utca ★ Sörház utca ★ Balaton utca ★ Garibaldi utca ★ Apáczai Csere János utca ★ Vécsey utca ★ Október 6. utca ★ Ferenciek tere ★ Széchenyi utca ★ Váci utca ★ Március 15. tér ★ Alkotmány utca ★ Mérleg utca ★ Nagysándor József utca ★ Stollár Béla utca ★ Vigadó tér ★ Markó utca ★ Október 6 utca ★ Petőfi tér ★ Báthori utca ★ Nádor utca ★ Jászai Mari tér ★ Királyi Pál utca ★ Magyar utca ★ Petőfi Sándor utca ★ Falk Miksa utca ★ József Attila utca ★ Semmelweis utca ★ Türr István utca ★ Szalay utca ★ Szende Pál utca ★ Duguláselhárítás Budapest 5. kerület Belváros Régiposta utca ★ Papnövelde utca ★ Nyáry Pál utca ★ Fejér György utca ★ Nyugati tér ★ Balassi Bálint utca ★ Ferenczy István utca ★ Kossuth Lajos utca ★ Irányi utca ★ Hold utca ★ Széchenyi rakpart ★ Hercegprímás utca ★ Pesti Barnabás utca ★ Szervita tér ★ Károlyi Mihály utca ★ Bajcsy-Zsilinszky út ★ Bástya utca ★ Erzsébet tér ★ Bárczy István utca ★ Honvéd tér ★ Gerlóczy utca ★ Zrinyi utca ★ Vajkay utca ★ Duguláselhárítás V. kerület Belváros Deák Ferenc utca ★ Városház utca ★ Szerb utca ★ Balatoni utca ★ Steindl Imre utca ★ Veres Pálné utca ★ Roosevelt tér ★ Dorottya utca ★ Deák Ferenc tér ★ Pilvax köz ★ Tüköry utca ★ Vörösmarty tér ★ Arany János utca ★

HÍVJON ha segítségre van szüksége azonnal a fenti számon.