Duguláselhárítás VI. kerület

Dugulás kitisztítása szakszerűen VI. kerület Budapest azonnali indulással éjjel, nappal 0-24. Telefonáljon, és azonnal segítünk. SOS duguláselhárító szolgálatunk a nap 24 órájában fogadja hívását, duguláselhárító Szervizautó segíti a vízszerelő munkáját. Minden felszereléssel rendelkezünk, amelyre a duguláselhárító munka során szükség lehet. Woma nagynyomású mosóval ki tudjuk fertőtleníteni, takarítani a csatornahálózatot. A csatorna kamerával pedig be tudjuk határolni a dugulás helyét és okát. Csőgörény, csatornamosó, vízszerelés SOS.

Szakszerű duguláselhárítás garanciával Önnek!

Woma mosó

A dugulást kétféle úton lehet megszüntetni, vagy mechanikusan kiszedjük a torlódást okozó tárgyat, vagy segítünk abban, hogy tovább menjen a szennyvízcsőben. A nagy teljesítményű duguláselhárító gépeket abból a célból fejlesztették ki, hogy a feltorlódott akadályokat el tudjuk távolítani az áramló szennyvíz útjából. Tulajdonképpen ez a duguláselhárítás lényege. A feltorlódott akadályt, megakadt tárgyat pedig először meg kell találni, utána pedig el kell távolítani úgy, hogy ne sérüljön a csőrendszer. Ebben segít a Woma mosó amelyik nagy sebességgel tisztítja meg a csövek falát, és szünteti meg a dugulást.

Duguláselhárítás Budapesten, és Pest megye egész területén éjjel nappal non stop.

Duguláselhárítás VI. kerület Benczúr köz ★ Aradi utca ★ Bajnok utca ★ Bajcsy-Zsilinszky út ★ Anker köz ★ Szegfű utca ★ Duguláselhárítás 6. kerület Paulay Ede utca ★ Szinyei Merse utca ★ Weiner Leó utca ★ Kodály körönd ★ Szobi utca ★ Szondy utca ★ Király utca ★ Lövölde tér ★ Teréz körút ★ Váci út ★ Lovag utca ★ Bulcsú utca ★ Dózsa György út ★ Szalmás Piroska utca Ó utca ★ Izabella utca ★ Rózsa utca ★ Kármán utca ★ Nagymező utca ★ Rippl Rónai utca ★ Lendvay utca ★ Káldy Gyula utca ★ Székely Mihály utca ★ Oktogon tér ★ Vasvári Pál utca ★ Liszt Ferenc tér ★ Hegedű utca ★ Lázár utca ★ Dohnányi Ernő utca ★ Bajza utca ★ Székely Bertalan utca ★ Andrássy út ★ Révay köz ★ Duguláselhárítás VI. kerület  Munkácsy Mihály utca ★ Benczúr utca ★ Csengery utca ★ Nyugati tér ★ Hajós utca ★ Felső erdősor ★ Dessewffy utca ★ Eötvös utca ★ Jókai utca ★ Podmaniczky utca ★ Bajcsy-Zsilinszky köz ★ Batthyány tér ★ Zichy Jenő utca ★ Jókai tér ★ Dobó utca ★ Teréz krt. Duguláselhárítás VI. kerület  Mozsár utca ★ Szófia utca ★ Hunyadi tér ★ Városligeti fasor ★ Lehel utca ★ Révay utca ★ Vörösmarty utca ★ Délibáb utca ★ Szív utca ★ Deák Ferenc tér ★ Dalszínház utca

Duguláselhárítás VI. kerület

Duguláselhárítás szolgáltatások Budapest VI. kerület

 • Woma duguláselhárítás csatornatisztítás, csővezeték átmosás.
 • Kamerás csatorna és csőhálózat vizsgálat.
 • Csatorna tisztítás, kipucoljuk csatornáját, hogy újra szabadon áramolhasson benne a víz.
 • Esővíz elvezetők kitisztítása.
 • Csőhálózat, szennyvíz hálózat átmosása, a lerakódások megszüntetése.
 • Mosógép dugulás elhárítása, mosógép vízszűrő tisztítás.
 • Mosogató dugulás elhárítás, mosogató szifon tisztítás.
 • Mosdó duguláselhárítás.
 • Padlóösszefolyó dugulás megszüntetése, tisztítás.
 • Zuhanyzó lefolyó tisztítás, dugulást okozó tárgyak eltávolítása bontás nélkül.
 • Beltéri lefolyók tisztítása, fertőtlenítése.
 • WC duguláselhárítás 100% garanciával. Eldugult a wc? Hívjon és kitisztítjuk!
 • Szennyvízcső rendszerek tisztítása, átmosása.
 • Csatornatisztítás. Fertőtlenítés

Mitől dugulhat el a csatorna?

A csatornák dugulása is általában azért szokott bekövetkezni, mert elfogy a folyadék lendülete, és valahol valami megakad. Ha derékszögű idom van a csatornában, akkor ott jelentősen veszít a lendületből a lefolyó anyag, sőt akár meg is torpanhat, átmeneti feltorlódást okozva. A másik véglet amikor hosszan nagyon kis eséssel vezetik el a csatornát, ez általában akkor szokott előfordulni, amikor messziről kell elvezetni a szennyvizet a fő gyűjtőcsatornáig, és nincs meg a megfelelő szintkülönbség. Ha megvan a megfelelő esés, és gyakran használják, akkor ez sem okoz problémát. A probléma akkor jelentkezik, ha hosszú ideig nem modul benne a víz (például nyaralókban) vagy a csatorna a talajszint közelében van, akkor be tud fagyni. Az erős gyökerek keresik a víz jelenlétét a talajban. Ha érzékelik valahonnan a nedvességet akkor abba az irányba nőnek. Ez okozza az un: gyökér benövést. A növény gyökere behatol a csatornába, mert vizet szeretne. Közben akár szét is repesztheti a cső falát, és egy idő után dugulást okoz.

Mennyibe kerül a duguláselhárítás?

Legyen szó fürdőszobai lefolyókról, padlóösszefolyóról, zuhanytálca szifonról, vagy mosdó dugulásról, segítünk a probléma okának megtalálásában, és a dugulás megszüntetésében. Ha az otthoni duguláselhárítási praktikák nem hoznak eredményt, akkor szakszerű módszereinkkel megszűnik a probléma, és akár évekre elfelejtheti, hogy valaha volt dugulás.

Mivel nem ismerjük a helyszínt, és sokszor a bejelentő sem tudja, hogy mi a hiba csak a dugulás tüneteit látja, ezért fix árat mondani egy dugulás elhárításra felelőtlenség. Hívjon bennünket, mondja el, hogy mikor hova kellene mennünk, milyen hibát tapasztal és ez alapján árajánlatot adunk a munkára.

Ha megtörtén a baj eldugult a csővezeték, WC vagy mosdó, akkor kérjen segítséget tőlünk.

Milyen információkra lesz szükségünk?

Ha felhív bennünket ezekre a kérdésekre jó ha tudja a választ

 • Hol található az ingatlan, ahol a dugulás történt?
 • Milyen az ingatlan szerkezete (családi ház, panel társasház stb.)
 • Hol, melyik helységben történt a dugulás?
 • Mik a tünetek? (visszafolyik a víz, csatorna szag van, visszabugyog a szennyvíz stb.)
 • Volt-e valamilyen előzménye a problémának? (beleesett-e valami a WC-be stb.)

Ha telefonál, ügyeletes munkatársunk elmondja a várható költségeket, és indulunk elhárítani a hibát.

Mitől lesz csatorna szag a lakásban?

A szagot általában a szifonokban, illetve a csőrendszerben kialakított ívekben megálló kis vízoszlop zárja le. A vízréteg megakadályozza, hogy a csőrendszerből visszaáramoljon a szag a lakásba. Ha visszajön a szag a csatornából, az a bűzzárás hiánya szokott lenni. Ha szennyvíz szagot érzünk az vagy a vízréteg kiszáradása lehet (mondjuk nyaralókban több hét után nyáron hamar kiszáradnak a szifonok) vagy dugulás van valahol, és bugyborékoló hanggal közlekedik a levegő a csövekben. Régi házakban elő szokott fordulni, hogy viharos szélnél visszajön a szag, mert nincs bűzelzárás, és például a ház ereszcsatornája bele van kötve a szennyvíz hálózatba. Ilyenkor a szélnyomás átlökheti a szifonban lévő vizet és ilyenkor a bűz is visszaáramlik.

Budapest I. kerület Krisztinaváros, Tabán II. kerület Rózsadomb, Hűvösvölgy, III. kerület Óbuda, Óbudaisziget, Békásmegyer, IV. kerület Újpest, V. kerület Belváros, Lipótváros, VI. kerület Terézváros, VII. kerület Erzsébetváros, VIII. kerület Józsefváros, IX. kerület Ferencváros, X. kerület Kőbánya, XI. kerület Kelenföld, XII. kerület Hegyvidék, XIII. kerület Angyalföld, XIV. kerület Zugló, XV. kerület Újpalota, Rákospalota, Pestújhely, XVI. kerület Árpádföld, Mátyásföld, XVII. kerület Rákosmente, Rákoskeresztúr, Rákoscsaba, XVIII. kerület Pestszentlőrinc, Pestszentimre, XIX. kerület Kispest, XX. kerület Pesterzsébet, XXI. kerület Csepel, XXII. kerület Budafok, Háros, csatorna mosó XXIII. kerület Soroksár.

HÍVJON ha segítségre van szüksége azonnal a fenti számon.