Woma mosó

Csatornatisztítás Woma mosás olcsón Budapesten hétvégén is, 20-év tapasztalat, profi szakemberek. A nagy teljesítményű csatornatisztító gépeket abból a célból fejlesztették ki, hogy a feltorlódott akadályokat el tudjuk távolítani az áramló szennyvíz útjából.

Tulajdonképpen ez a dugulás megszüntetés lényege.

A feltorlódott akadályt, megakadt tárgyat pedig először meg kell találni, utána pedig el kell távolítani úgy, hogy ne sérüljön a csőrendszer. A dugulást kétféle úton lehet megszüntetni, vagy mechanikusan kiszedjük a torlódást okozó tárgyat, vagy segítünk abban, hogy tovább menjen a szennyvízcsőben.

Ha tovább megy, egy idő után a nagyobb átmérőjű csőszakaszban már akadálytalanul jut el a szennyvíz ülepítőig, ahol majd kiszedik, és a hulladék hasznosítóba kerül.

woma-moso

A Woma mosó vagy más néven nagynyomású mosó tulajdonképpen egy vékony hajlékony cső, speciális fejekkel, amelyekben fúvókák vannak. A víznyomás ráengedése esetén ezek a fúvókák nyomják ki a torlaszt okozó tárgy körül a szennyeződést, majd segítenek abban, hogy a torlasz lendületes megindításával az akadály is megszűnjön.

Természetesen ha ez az akadály nem hajlandó tovább menni, akkor valahogy ki kell szedni a csőrendszerből. Ezekre a helyzetekre is vannak eszközeink, a spirálos csőtisztító gép segítségével a szilárd torlaszokat is jó eséllyel ki tudjuk szedni a szennyvíz csőből. Ezt a berendezést hívja a népnyelv Csőgörénynek.

Woma mosás Budapest I. ker Krisztinaváros, Tabán II. ker Rózsadomb, Hűvösvölgy, III. ker Óbuda, Óbudaisziget, Békásmegyer, IV. ker Újpest, V. ker Belváros, Lipótváros, VI. ker Terézváros, VII. ker Erzsébetváros, VIII. ker Józsefváros, IX. ker Ferencváros, X. ker Kőbánya, XI. ker Kelenföld, XII. ker Hegyvidék, XIII. ker Angyalföld, XIV. ker Zugló, XV. ker Újpalota, Rákospalota, Pestújhely, XVI. ker Árpádföld, Mátyásföld, XVII. ker Rákosmente, Rákoskeresztúr, Rákoscsaba, XVIII. ker Pestszentlőrinc, Pestszentimre, XIX. ker Kispest, XX. ker Pesterzsébet, XXI. ker Csepel, XXII. ker Budafok, Háros, csatorna mosó XXIII. ker Soroksár.

Színvonalas szolgáltatások!

Megbízható vízszerelő munkatársak, több mint 20 év tapasztalat nagy gyakorlat és kiváló szakértelem amellyel végezzük munkánkat. Mindegy, hogy egy komplett csatornahálózat Womás átmosásáról vagy szifon cseréről, csatorna tisztításról van szó, egyformán kiváló munkát végzünk. Az elvégzett munkára garancia időt is biztosítunk így ügyfeleink biztosak lehetnek benne, hogy kiváló szolgáltatásokat kapnak a pénzükért.

Duguláselhárítás Pest megye területén:

Tápióság, Tápiószecső, Vasad, Vecsés, Verseg, Dunabogdány, Dunavarsány, Ecser, Erdőkertes, Farmos, Felsőpakony, Galgagyörk, Galgamácsa, Kisoroszi, Kőröstetétlen, Kocsér, Kóka, Kosd, Kóspallag, Leányfalu, Letkés, Lórév, Makád, Márianosztra, Mende, Vácszentlászló, Valkó, Mikebuda, Monor, Monorierdő, Nagykáta, Nagymaros, Nagytarcsa, Nyáregyháza, Nyársapát, Őrbottyán, Örkény, Pánd, Páty, Penc, Perbál, Perőcsény, Péteri, Pilis, Pilisborosjenő, Pilisjászfalu, Pilisszántó, Pilisszentlászló, Pócsmegyer, Püspökhatvan, Maglód, Majosháza, Püspökszilágy, Pusztavacs, Pusztazámor, Visegrád, Zsámbok Acsa, Alsónémedi, Apaj, Vácduka, Vácegres, Váchartyán, Váckisújfalu, Vácrátót, Vámosmikola Áporka, Bénye, Bernecebaráti, Biatorbágy, Budajenő, Ceglédbercel, Csemő, Csévharaszt, Csobánka, Csomád, Csörög, Csővár, Dánszentmiklós, Dány, Délegyháza, Diósd, Dömsöd, Rád, Remeteszőlős, Sóskút, Sülysáp, Szada, Szentlőrinckáta, Szentmártonkáta, Szigetbecse, Szigetmonostor, Szigetújfalu, Sződ, Sződliget, Szob, Szokolya, Táborfalva, Tahitótfalu, Taksony, Tápióbicske, Tápiógyörgye.

Szolgáltatásaink

 • Duguláselhárítás Budapesten, és Pest megye egész területén éjjel nappal non stop.
 • Mosogató dugulás elhárítás, mosogató szifon tisztítás.
 • Mosdó dugulás elhárítás.
 • Padlóösszefolyó dugulás megszüntetése, tisztítás.
 • Zuhanyzó lefolyó tisztítás, dugulást okozó tárgyak eltávolítása bontás nélkül.
 • Beltéri lefolyók tisztítása, fertőtlenítése.
 • WC duguláselhárítás 100% garanciával. Eldugult a wc? Belesett az illatosító, és nem megy le a matéria? Hívjon bennünket és kitisztítjuk!
 • Woma duguláselhárítás csatornatisztítás, csővezeték átmosása.
 • Kamerás csatorna és csőhálózat vizsgálat. Legyen képben, mi okozza a dugulást.
 • Csatorna tisztítás, kipucoljuk csatornáját, hogy újra szabadon áramolhasson benne a víz.
 • Esővíz elvezetők kitisztítása. A dugulás helyének a szakszerű megállapítása korszerű eszközökkel. A dugulás megszüntetése.
 • Csőhálózat, szennyvíz hálózat átmosása, a lerakódások megszüntetése.
 • Mosógép dugulás elhárítása, mosógép vízszűrő tisztítás. Szennyvízcső rendszerek tisztítása, átmosása.
 • Csatornatisztítás. Fertőtlenítés 
nagy nyomasu moso

Professzionális munkát végző vízszerelő szakembereink több tízezer dugulás hárítottak el olcsón, gyorsan, eredményesen. A dugulás elhárítása esetén nem csak a gyorsaság számít, hanem a módszer is, amellyel dolgozunk. A dugulást mindig többféle módon el lehet távolítani, de a hosszú távú eredmény érdekében a kiválasztott módszer döntő lehet. Ezért a tapasztalat és a sok gyakorlat fontosabb ebben a szakmában, mint hogy ki milyen olcsó. Ez elsősorban azért igaz, mert a gyors és olcsó dugulás elhárítás akkor fog majd sokba kerülni, ha többször meg kell csinálni.

Hogyan kerül többe az olcsóbb?

Ha nem szüntetjük meg a dugulás valódi okát, akkor a torlasznál újra és újra fel fog gyűlni a szennyező anyag. Tehát a dugulás okának kiderítése nagyon fontos dolog. Az, hogy a torlasz körül kimosom a szennyeződést, és újra lefolyik a víz, még nem elég. Ha a torlaszt nem szüntetjük meg, akkor pár nap múlva ismét el fog dugulni, és ügyfelünk ismét telefonálni fog, hogy megint dugulás van! Ez természetesen nem jó senkinek, sem a megrendelőnek, sem a szakembernek.

Mi fix árakon dolgozunk, és elhárítjuk a dugulást épületen belül illetve épületen kívül is. Egy professzionális duguláselhárító szakember nem dolgozik ötletszerűen. Mi szakszerűen megkeressük a dugulás okát, és úgy szüntetjük meg a dugulást, hogy ne kelljen ugyanazért a hibáért többször is visszamenni.

Mennyi a duguláselhárítás ára?

Ha az otthoni duguláselhárítási praktikák nem hoznak eredményt, akkor kérjen segítséget és szakszerű módszereinkkel megszűnik a probléma. Akár évekre elfelejtheti, hogy valaha dugulás volt. Legyen szó zuhanytálca szifonról vagy fürdőszobai lefolyókról, padlóösszefolyóról, mosogató, mosdó dugulásról, 100% megtaláljuk a probléma okát és a dugulást megszüntetjük.

Fix árat mondani egy dugulás elhárításra felelőtlenség, mivel nem ismerjük a helyszínt, és sokszor a bejelentő sem tudja, hogy mi a hiba csak a dugulás tüneteit látja. Hívjon bennünket, mondja el, hogy mikor hova kellene mennünk, milyen hibát tapasztal és ez alapján árajánlatot adunk a munkára.

Milyen információkra van szükségünk?

 • Hol található az ingatlan, ahol a dugulás történt?
 • Milyen az ingatlan szerkezete (családi ház, panel társasház stb.)
 • Hol, melyik helységben történt a dugulás?
 • Ha felhív bennünket ezekre a kérdésekre jó ha tudja a választ
 • Mik a tünetek? (visszafolyik a víz, csatorna szag van, visszabugyog a szennyvíz stb.)
 • Volt-e valamilyen előzménye a problémának? (beleesett-e valami a WC-be stb.)

Ha megtörtén a baj eldugult a csővezeték, WC vagy mosdó, akkor kérjen segítséget tőlünk, duguláselhárítás SOS.

Ha telefonál, ügyeletes munkatársunk elmondja a várható költségeket, és indulunk elhárítani a hibát. Duguláselhárítás Budapesten garanciával, azonnal indulunk és segítünk!