Gyorsszolgálat éjjel, nappal

Duguláselhárító gyorsszolgálatunk Budapesten éjjel nappal 0-24 SOS ügyfeleink rendelkezésére áll, hívjon bennünket a fenti telefonszámon, vagy kérjen árajánlatot most. Legyen szó fürdőszobai lefolyókról, padlóösszefolyóról, zuhanytálca szifonról, vagy mosdó dugulásról, segítünk a probléma okának megtalálásában, és a dugulás megszüntetésében. Ha az otthoni duguláselhárítási praktikák nem hoznak eredményt, akkor szakszerű módszereinkkel megszűnik a probléma, és akár évekre elfelejtheti, hogy valaha volt dugulás. Hívás esetén azonnali indulással Budapest I. ker Krisztinaváros, Tabán II. ker Rózsadomb, Hűvösvölgy, III. ker Óbuda, Óbudaisziget, Békásmegyer, IV. ker Újpest, V. ker Belváros, Lipótváros, VI. ker Terézváros, VII. ker Erzsébetváros, VIII. ker Józsefváros, IX. ker Ferencváros, X. ker Kőbánya, XI. ker Kelenföld, XII. ker Hegyvidék, XIII. ker Angyalföld, XIV. ker Zugló, XV. ker Újpalota, Rákospalota, Pestújhely, XVI. ker Árpádföld, Mátyásföld, XVII. ker Rákosmente, Rákoskeresztúr, Rákoscsaba, XVIII. ker Pestszentlőrinc, Pestszentimre, XIX. ker Kispest, XX. ker Pesterzsébet, XXI. ker Csepel, XXII. ker Budafok, Háros, csatorna mosó XXIII. ker Soroksár

dugulaselharitas-gyorsszolgalat

Szolgáltatásaink színvonala

Több csapattal dolgozunk több mint 20 év tapasztalattal, nagy gyakorlattal és kiváló szakértelemmel végezzük munkánkat. Mindegy, hogy egy szifon cseréről, csatorna tisztításról, vagy egy komplett csatorna hálózat Womás átmosásáról van szó, egyformán kiváló munkát végzünk. Az elvégzett munkára hosszú garancia időt is biztosítunk így ügyfeleink biztosak lehetnek benne, hogy kiváló szolgáltatásokat kapnak a pénzükért. 

dugulaselharito-gyorsszolgalat-budapest

Tartós eredményt csak alapos munka hoz, tehát az alapos takarítás és a csőhálózat átmosás eredményezhet sok évig tartó eredményt. A keletkező dugulásoknak többnyire jól behatárolható oka van, és az okot megszüntetve általában helyre is áll a megfelelő vízáramlás.

Szolgáltatásaink árai:

 • Csatornahálózat duguláselhárítás: 20e Ft-tól,
 • Padlóösszefolyó duguláselhárítás: 20e Ft tól,
 • Nyomvonal meghatározás: 30e Ft-tól,
 • Kamerás csatornavizsgálat: 30e Ft tól,
 • Woma mosás, Woma duguláselhárítás: 30e Ft-tól,
 • duguláselhárítás: 20e Ft tól,
 • Mosdó duguláselhárítás: 15e Ft-tól,
 • Zuhanyzó duguláselhárítás: 15e Ft-tól,
 • Konyhai mosogató duguláselhárítás: 15e Ft -tól,
 • Darálós-WC duguláselhárítás: 20e Ft tól,
 • Teljes csatornahálózat átmosás: 40e Ft-tól.

Non-stop duguláselhárítás

Ügyeletes munkatársunk huszonnégy órában fogadja hívását és szükség esetén azonnal indulunk segíteni. Annyi a teendő, hogy hívja a fent látható telefonszámot és diktálja be a telefonba, hogy mi történt, hol van a dugulás helye, hol található az ingatlan, ahol a dugulás van. Bármikor kialakulhat dugulás a szennyvízhálózatban ezért éjjel nappal hívhat bennünket 0-24-óráig számíthat ránk. Vízszerelő munkatársunk ad egy hozzávetőleges árajánlatot és ennek elfogadása esetén azonnal indulunk.

Ha megtörtén a baj eldugult a csővezeték, WC vagy mosdó, akkor kérjen segítséget tőlünk.

Információk amelyekre szükségünk lesz:

 • Hol található az ingatlan ahol a dugulás történt?
 • Milyen az ingatlan szerkezete (családi ház, panel társasház stb)
 • Hol, melyik helységben történt a dugulás?
 • Mik a tünetek? (visszafolyik a víz, csatorna szag van, visszabugyog a szennyvíz stb)
 • Volt-e valamilyen előzménye a problémának? (beleesett-e valami a WC-be stb)

Ha felhív bennünket a fenti kérdésekre jó ha tudja a választ. Ha telefonál, ügyeletes munkatársunk elmondja a várható költségeket, és indulunk elhárítani a hibát.

Mennyibe kerül a duguláselhárítás?

Mivel nem ismerjük a helyszínt, és sokszor a bejelentő sem tudja, hogy mi a hiba csak a dugulás tüneteit látja, ezért fix árat mondani egy dugulás elhárításra felelőtlenség. Hívjon bennünket, mondja el, hogy mikor hova kellene mennünk, milyen hibát tapasztal és ez alapján árajánlatot adunk a munkára.

Duguláselhárítás Budapest 0-24

Duguláselhárítás szolgáltatásainkat igénybe vehetik a nap 24 órájában, non-stop. Ügyeleti szolgálatunk bármikor hívható, hétvégén is. Ha dugulást tapasztal és nem boldogul a megszüntetésével, vagy csak nem akar vele foglalkozni akkor hívjon bennünket. Budapesten kívül is vállalunk duguláselhárítást, vízszerelést, csőtörés bemérést is ésszerű távolságon belül. Kiszállási díjainkról érdeklődjön telefonon.

Gépi duguláselhárítás

Minden duguláselhárítási munkához gépeket használunk általában. A nagynyomású Woma mosó segítségével a több száz bar nyomással átmossuk a csöveket, ezáltal letisztítjuk azokat a felületeket amelyek a dugulások előidézői. A csövek falán az idők folyamán lerakódnak a zsírok, szappan, olaj, ebbe pedig beletapadnak a mosogatóba, mosdóba került anyagok, szőr, hajszál, élelmiszer maradékok. A Woma mosó segít kíméletesen tisztára sikálni a csöveket belülről, miközben maga előtt felhígítja a szennyeződést amelyik így a vízzel elkeveredve könnyedén tud távozni. Sokan túl nagy jelentőséget tulajdonítanak az erősen környezetszennyező duguláselhárító szereknek amelyek meglehetősen drágák is. Pedig ezek a szerek csak fellazítják a szennyeződéseket, amelyek megfelelő vízsugár hiányában odébb újra lerakódnak. A hatékony erős tisztítószerekből is több kiló kellene, mert a feloldott szennyeződésnek teljesen el kellene hagynia a ház vezetékrendszerét. Azonban egy flakon zsíroldó nagyon kevés a lerakódott szennyeződés feloldásához. Emlékezzünk rá, hogy amikor mosogatunk, ha zsíros az edény, akkor forró és erősen mosószeres vízre van szükségünk. A hideg víz önmagában nem oldja a zsírt. Tehát ha vegyszerezünk akkor sok vegyszerrel lenne szükségünk, különben olyan, mintha fél kiló zsírt három csepp mosogatószerrel akarnánk lemosni, reménytelen. A Woma mindezekkel szemben környezetbarát, nem vegyszeres, kíméli élővizeinket is. Tehát aki erősen maró lúgok helyett womával mosat az védi az élő környezetet is.

Csatorna kamerázás

Vannak helyek és vannak hibák amelyeket nem lehet egyszerűen megtalálni és észlelni kamerás csatornavizsgálat nélkül. Legyen képben a csatornahálózat állapotáról, és válassza kamerás csőrendszer vizsgálatunkat. Így pontos képet kaphat mindenki arról, amit szabad szemmel nem lehet látni. Ha már látjuk a csövek belső állapotát, így tudjuk diagnosztizálni a dugulás okát, és belső mosást illetve csőrendszer fertőtlenítést is elvégezni.

Csatorna nyomvonal meghatározás

Sok esetben a csőhálózat elhelyezkedése nem egyértelmű, és ez akkor okozhat jelentős problémát, ha szeretnék valamilyen földmunkát végezni, vagy lefúrni valamit a kertben de nem tudjuk a csatorna nyomvonalát meghatározni, mert nem készítettek róla rajzot, leírást annak idején. A nyomvonalat célszerű minden munka előtt tudni, mert költséges és bosszantó hibákat okozhatunk önmagunknak, ha találomra fúrunk a földbe. Megfelelő műszerekkel a nyomvonal pontosan meghatározható, a csatorna és a vízhálózat is felmérhető utólag is. Ha ilyen szolgáltatásra van szüksége, keresse munkatársunkat.