Mitől lesz dugulás?

Ha eldugult a lefolyó, a wc vagy a padlóösszefolyó, hívjon bennünket, hogy segíthessünk Budapesten és Pest megyében azonnal, garanciával. Olcsó árak, megbízható, hozzáértő vízszerelő mesterek. Profi munkavégzés, gyors, tartós eredmény. Olyan munkát végzünk, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek az eredménnyel. Gyorsan és tisztán dolgozunk. 

Színvonalas szolgáltatások!

Mindegy, hogy egy komplett csatornahálózat Woma mosás -ról vagy szifon cseréről, csatorna tisztításról van szó, egyformán kiváló munkát végzünk. Az elvégzett munkára garancia időt is biztosítunk így ügyfeleink biztosak lehetnek benne, hogy kiváló szolgáltatásokat kapnak a pénzükért. Megbízható vízszerelő munkatársak, több mint 20 év tapasztalat nagy gyakorlat és kiváló szakértelem amellyel végezzük munkánkat. 

mitol lesz a dugulas

Bárhol és bármikor eldugulhat a szennyvíz vezeték. Általában nem hirtelen következik be ez az esemény, hanem lassú folyamat eredménye. Mindféle tisztítószer, tusfürdő, testápolók, zsíros krémek szappanok merülnek a lefolyóba. A szennyvízhálózat csöveinek a fala hideg, ezen kicsapódnak és lerakódnak ezek az anyagok, egyre vastagabb bevonatot hozva létre a csövek belsejében. Egy idő után azt vesszük észre, hogy egyre nehezebben folyik le a víz, lefolyás közben bugyborékoló hang hallatszik és kellemetlen szag jön a csatornából vissza. Ennél gyorsabb folyamat ha idegen anyag kerül a vezetékbe. Az idegen anyag (például egy illatosító, vagy WC tisztító adagoló beleesik a WC-be) elindul a lefolyó vízzel, és utána megakad általában valamelyik elágazásnál. Ilyenkor ami szilárd tartalom megérkezik, (wc papír stb.) az már nem tud tovább menni, és a csővezeték eldugul. Ezt a dugót nehéz házilagos módszerekkel megmozdítani, vagy kiszedni a csatornából. Ugyanis az utána érkező szennyvíz és minden ami ebben van eltorlaszolja a lefolyót és egyre nagyobb akadályt, torlaszt épít maga előtt. Biztos láttunk már természetfilmen: a hódok így építenek gátat. Behúznak néhány faágat a folyóba és rögzítik, hogy a víz ne sodorja el. Ami utána jön uszadékfa, ágak, az már mind ebben a kis torlaszban fog megakadni, egyre nagyobb és sűrűbb akadályt képezve a víz útjában. Egy idő után pedig megáll a szennyvíz áramlás. Nos a wc illatosító amelyet a wc kagyló oldalára lehet a kis hurokkal akasztani ugyanígy fog működni, ha beleesik a kagylóba… Az ereszcsatornák a belehullott anyagtól dugulnak el. A tető peremén futnak ezek a félig nyitott csövek, amelyek a lefolyó felé lejtenek. Amikor valami ráhullik a tetőre, falevél, faágdarab, kosz, por, vihar esetén bármi amit felkapott a szél, akkor az vagy azonnal belecsúszik csatornába, vagy egy kiadós eső alkalmával. Ajánlott lenne félévente kitisztítani a csatornát, de legkésőbb lombhullás után, mert a falevél, fenyőtű stb. könnyen eldugaszolhatja a lefolyóba rakott szűrőt (ha van benne, sokan elfelejtenek szűrőt tenni az ereszcsatorna lefolyóba, szinte borítékolható a dugulás) és ezt ki kell takarítani, hogy ne egy felhőszakadásnál derüljön ki, hogy nem megy le a víz. Az is tünet lehet, hogy főleg télen az ónos eső belehullik az ereszcsatornába, és megfagy, a jelentős akár több száz kilós súly miatt az egész leszakad.. Szerencsére a víz elvégzi a dolgát, de ha a karbantartás elmarad, annak kiszámíthatatlan következményei lehetnek. Ha valaki dugulást tapasztal otthonában, akkor ne halogassa a segítség kérést. Ha nem boldogul a dugulással akkor hívjon, és jövünk elhárítani a hibát. Padlóösszefolyó, WC dugulás elhárítás. Mosogató, mosdó, zuhanyzó lefolyó tisztítás, dugulás megszüntetése gyorsan, szakszerűen. Mi nem verjük szét a fürdőszobáját! A dugulás elhárítását korszerű eszközökkel végezzük. A nagynyomású mosó kíméletesen tisztítja a lefolyó csöveket illetve a szennyvíz vezetékeket anélkül, hogy azokban kár keletkezne.

Milyen információkra van szükségünk?

 • Hol található az ingatlan, ahol a dugulás történt?
 • Milyen az ingatlan szerkezete (családi ház, panel társasház stb.)
 • Hol, melyik helységben történt a dugulás?
 • Ha felhív bennünket ezekre a kérdésekre jó ha tudja a választ
 • Mik a tünetek? (visszafolyik a víz, csatorna szag van, visszabugyog a szennyvíz stb.)
 • Volt-e valamilyen előzménye a problémának? (beleesett-e valami a WC-be stb.)

Ha telefonál, ügyeletes munkatársunk elmondja a várható költségeket, és indulunk elhárítani a hibát.

Mennyi a duguláselhárítás ára?

Ha az otthoni duguláselhárítási praktikák nem hoznak eredményt, akkor kérjen segítséget és szakszerű módszereinkkel megszűnik a probléma. Akár évekre elfelejtheti, hogy valaha dugulás volt. Legyen szó zuhanytálca szifonról vagy fürdőszobai lefolyókról, padlóösszefolyóról, mosogató, mosdó dugulásról, 100% megtaláljuk a probléma okát és a dugulást megszüntetjük.

Fix árat mondani egy dugulás elhárításra felelőtlenség, mivel nem ismerjük a helyszínt, és sokszor a bejelentő sem tudja, hogy mi a hiba csak a dugulás tüneteit látja. Hívjon bennünket, mondja el, hogy mikor hova kellene mennünk, milyen hibát tapasztal és ez alapján árajánlatot adunk a munkára.

Milyen információkra van szükségünk?

 • Ha felhív bennünket ezekre a kérdésekre jó ha tudja a választ
 • Mik a tünetek? (visszafolyik a víz, csatorna szag van, visszabugyog a szennyvíz stb.)
 • Volt-e valamilyen előzménye a problémának? (beleesett-e valami a WC-be stb.)
 • Hol található az ingatlan, ahol a dugulás történt?
 • Milyen az ingatlan szerkezete (családi ház, panel társasház stb.)
 • Hol, melyik helységben történt a dugulás?
 • Ha telefonál, ügyeletes munkatársunk elmondja a várható költségeket, és indulunk elhárítani a hibát.

Duguláselhárítás Pest megye területén:

Tápióság, Tápiószecső, Vasad, Vecsés, Verseg, Dunabogdány, Dunavarsány, Ecser, Erdőkertes, Farmos, Felsőpakony, Galgagyörk, Galgamácsa, Kisoroszi, Kőröstetétlen, Kocsér, Kóka, Kosd, Kóspallag, Leányfalu, Letkés, Lórév, Makád, Márianosztra, Mende, Vácszentlászló, Valkó, Mikebuda, Monor, Monorierdő, Nagykáta, Nagymaros, Nagytarcsa, Nyáregyháza, Nyársapát, Őrbottyán, Örkény, Pánd, Páty, Penc, Perbál, Perőcsény, Péteri, Pilis, Pilisborosjenő, Pilisjászfalu, Pilisszántó, Pilisszentlászló, Pócsmegyer, Püspökhatvan, Maglód, Majosháza, Püspökszilágy, Pusztavacs, Pusztazámor, Visegrád, Zsámbok Acsa, Alsónémedi, Apaj, Vácduka, Vácegres, Váchartyán, Váckisújfalu, Vácrátót, Vámosmikola Áporka, Bénye, Bernecebaráti, Biatorbágy, Budajenő, Ceglédbercel, Csemő, Csévharaszt, Csobánka, Csomád, Csörög, Csővár, Dánszentmiklós, Dány, Délegyháza, Diósd, Dömsöd, Rád, Remeteszőlős, Sóskút, Sülysáp, Szada, Szentlőrinckáta, Szentmártonkáta, Szigetbecse, Szigetmonostor, Szigetújfalu, Sződ, Sződliget, Szob, Szokolya, Táborfalva, Tahitótfalu, Taksony, Tápióbicske, Tápiógyörgye.

Hívás esetén azonnali indulással Budapest I. ker Krisztinaváros, Tabán II. ker Rózsadomb, Hűvösvölgy, III. ker Óbuda, Óbudaisziget, Békásmegyer, IV. ker Újpest, V. ker Belváros, Lipótváros, VI. ker Terézváros, VII. ker Erzsébetváros, VIII. ker Józsefváros, IX. ker Ferencváros, X. ker Kőbánya, XI. ker Kelenföld, XII. ker Hegyvidék, XIII. ker Angyalföld, XIV. ker Zugló, XV. ker Újpalota, Rákospalota, Pestújhely, XVI. ker Árpádföld, Mátyásföld, XVII. ker Rákosmente, Rákoskeresztúr, Rákoscsaba, XVIII. ker Pestszentlőrinc, Pestszentimre, XIX. ker Kispest, XX. ker Pesterzsébet, XXI. ker Csepel, XXII. ker Budafok, Háros, csatorna mosó XXIII. ker Soroksár.

Érdemes duguláselhárító cégünket választania!

 • Gyors és pontos munkavégzés, gyorsan a helyszínre érünk.
 • Korszerű mindennel felszerelt szervizautóval rendelkezünk.
 • Becsületes szorgalmas munkatársakkal dolgozunk, akik mindenre megtalálják a megfelelő megoldást.
 • Gyakorlottak vagyunk, több évtizedes csatornatisztítási duguláselhárítási és vízszerelő tapasztalattal.
 • Kedvező, korrekt árakon dolgozunk.

Bontani csak abban az esetben fogunk, ha a szennyvízcső sérülése miatt keletkezett a dugulás, és a sérülést javítani csak bontás után lehet. Ha a csővezeték illetve a dugulás helyének a megtalálásához kamerás rendszert használunk, akkor a szennyvízcsövek belső állapotáról is kiváló képet kaphatunk.